Ik geloof zegt Trump, wij geloven hem totaal niet

Ik geloof zegt Trump, wij geloven hem totaal niet

“Ik geloof”

Ik geloof dat  de president America Great Again heeft gemaakt. Ik geloof dat we hem herkozen moeten hebben om  Amerika weer groot te maken .

Ik geloof dat Joe Biden ‘ slaperig ‘ en ‘ zwak’ is . Ik geloof dat Biden ” God kan kwetsen ” en  de Bijbel .

Ik geloof dat als Biden wordt gekozen, er ” geen religie, niets ” zal zijn en hij alle wapens in beslag zal nemen “, onmiddellijk en zonder kennisgeving. ‘Hij zou’ onze grote ‘,’ prachtige buitenwijken ‘ ‘ afschaffen ‘ , en niet te vergeten’ de Amerikaanse manier van leven ‘ . Er zouden ” geen ramen, niets ” in gebouwen zijn.

Ik geloof dat de nieuwsmedia ” geen beoordelingen” zouden hebben en “samen met onze geweldige VS ten onder zullen gaan! ”Als de president verliest – en dat dit slecht zou zijn, ook al zijn de media nep.

Ik denk dat het normaal is dat de president zegt ‘ Yo Semites’ en ‘Yo Seminites ‘, ‘ Thigh Land ‘, ‘ Minne – a – napolis ‘, ‘ teen-tally-taria-tism ‘, ‘ Thomas Jeffers ‘ en ‘ Ulyss- eus S. Grant . ” Ik geloof dat het Biden is die cognitief gehandicapt is.

Ik geloof dat de president “ aced ” een “ zeer moeilijk ” impairment  -test , en dat zijn “zeer verrast” artsen vond dit “ ongelooflijk .” Ik geloof dat het ” verbazingwekkend ” was dat hij zich vijf woorden herinnerde, zoals ” persoon, vrouw, man, camera, tv ” – in de juiste volgorde. Ik geloof dat hij  zelf de SAT heeft gedaan .

Ik geloof dat de president  “een natuurlijk vermogen ” heeft, zoals zijn “grote, supergeniale oom” van MIT, en daarom begrijpt hij  “die hele wereld”  van virologie en epidemiologie.

Dus ik geloofde dat de president in januari en februari, toen hij zei dat covid-19 ” volledig onder controle ” was, dat het de ” nieuwe hoax ” van de democraten was en dat hij “helemaal niet ” bezorgd was over een pandemie. Ik geloofde hem in maart toen hij zei dat hij ” voelde dat het een pandemie was lang voordat het een pandemie werd genoemd “.

Ik geloof de president  en  de dokter die in demonensperma en het medische gebruik van buitenaards DNA uit de ruimte geloven  , en  niet Anthony S.  Fauci , die een ” alarmist ” en ” fout ” is.

Ik denk dat de suggesties van de president   dat artsen zouden moeten proberen patiënten te injecteren met huishoudelijke ontsmettingsmiddelen en ultraviolet licht in hun lichaam te laten schijnen, volkomen logisch zijn.

Ik geloof dat de “boeken” en “handleidingen”, als iemand ze gewoon zou lezen, zeggen ” je kunt te veel testen ” voor covid-19. Ik geloof dat we nu  5 miljoen gevallen hebben  omdat  we  zo veel testen , en dat de president gelijk had toen hij het testen vertraagde, tenzij  hij een grapje maakte  – in welk geval hij gelijk had niet te doen.

Ik geloof dat de president geweldig werk heeft geleverd in de strijd tegen het virus – en dat hij “helemaal geen verantwoordelijkheid moet nemen ” – ook al zijn er  ongeveer 160.000  Amerikanen omgekomen. Ik geloof dat het virus ” is wat het is “.

Ik geloof dat het niet  racistisch is  om het coronavirus  ‘ kunggriep ‘ of ‘het  China-  virus ‘ te noemen  . Het is niet  racistisch verdeeld  om te zeggen dat Black Lives Matter een ‘ symbool van haat ‘ is, om Zuidelijke generaals te vieren   als onderdeel van ons ‘ Great American Heritage ‘, of om een video te  delen  van iemand die ‘blanke macht’ roept, die, zoals het tonen van de  De zuidelijke vlag is ” vrijheid van meningsuiting “.

Ik geloof dat ” wanneer het plunderen begint ,  het schieten begint “, en dat de president gewoon een feit verklaarde, geen bedreiging uitte, toen hij dat zei. Ik denk dat het prima was dat de federale wetshandhaving  traangas- en rubberen granaten  op demonstranten afvuurde, zodat de president met een bijbel voor een kerk kon  poseren .

Ik geloof dat een 75-jarige demonstrant in Buffalo mogelijk ” een ANTIFA-provocateur” was die opzettelijk zijn eigen schedel kraakte in een “opstelling “.

Ik geloof dat Rep. John Lewis een ” grote fout ” heeft gemaakt door de inauguratie van de president niet bij te wonen. Ik geloof dat de president meer voor Blacks heeft  gedaan  dan welke andere president dan ook – misschien zelfs Abraham Lincoln, die ‘ goed deed’ hoewel het ‘eindresultaat’ twijfelachtig was , en zeker  meer dan Lyndon B. Johnson , die de Civil Rights Act van 1964, die  niet  zo goed is “uitgepakt” .

Ik geloof dat de president slechter is behandeld  dan Lincoln , ook al is Lincoln vermoord. Ik denk dat de president  moet worden toegevoegd  aan  Mount Rushmore , Pronto.

Ik denk dat het normaal is dat de president zijn vriend Ghislaine Maxwell ” goed ” en  veel geluk wenste , “ook al beschuldigde zijn regering haar van sekshandel tienermeisjes voor een andere presidentiële vriend, Jeffrey Epstein, van wie de president  zegt dat hij mogelijk is vermoord  in federale hechtenis. .

Ik geloof dat de president terecht over Maxwell zei: ” Laat ze bewijzen dat iemand  schuldig was .” Ik geloof dat we geen bewijs nodig hebben tegen voormalig waarnemend procureur-generaal Sally Yates, omdat ze ” deel uitmaakte van de grootste politieke misdaad van de eeuw”, waarover “ObamaBiden ALLES wist! ‘En ik denk dat het prima was voor de president om ongegrond te suggereren dat een televisiepresentator een moord heeft  gepleegd,  aangezien de gastheer gemene dingen over de president zei.

Ik geloof dat de rapporten die  Rusland betaalde premies  om Amerikaanse soldaten te laten doden, en dat de president   hierover werd ingelicht , een andere ‘ nepnieuwsmedia-hoax ‘ zijn, en dat dergelijke inlichtingen  nooit  het bureau van de president hebben bereikt , ook al zei zijn regering  anders .

Ik geloof dat het stemmen bij afwezigheid, waarbij kiezers met hun stembiljetten posten, goed is, en dat stemmen via mail, waarbij kiezers hun stembiljetten posten,  totaal anders en slecht is – en zal resulteren in ” de meest ONNAUWKEURIGE & FRAUDULENTE verkiezing ” in de geschiedenis . Behalve in Florida , waar stemmen bij afwezigheid en mail-in hetzelfde en beide goed zijn, ” omdat Florida een geweldige Republikeinse gouverneur heeft .”

Ik vind dat we ” de verkiezing moeten uitstellen totdat mensen correct, veilig en veilig kunnen stemmen ” – maar dat ” SCHOLEN MOETEN IN DE HERFST OPENEN !!! 

Ik geloof dat de president  de populaire stemming  in 2016 won “als je de miljoenen mensen die illegaal stemden aftrekt.” Ik vind dat hij   de verkiezingsuitslag niet moet accepteren als hij in november verliest.

Lol. Dat is van George Conway, de echtgenoot van Kellyanne Conway, senior adviseur van de president.

Conway had eerder een “Ik geloof de president en in de president” die ook de moeite waard is om te lachen.

We weten nog steeds niet wat de deal is met de Conways, of ze vervreemd zijn, een ‘good guy, bad guy’ zwendel achterhalen voor de post-Trump-jaren of dat het cynisch is binnen de ringweg ‘alles is eerlijk in de politiek’ arrangement.

Het feit blijft echter dat Kellyanne heeft laten zien dat ze een destructief Trumpistisch monster is en dat is onvergeeflijk, ongeacht wat er met hen aan de hand is. Ze is daarbinnen en helpt hem bij elke stap.

READ ALSO;  De wanhopige uren van Trump: hij minachtte het virus - nu zit hij vast
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )