CIA bespioneert de bevoorrechte juridische gesprekken van Assange

CIA bespioneert de bevoorrechte juridische gesprekken van Assange

Hier is een opname van Julian en Craig Murray die praten op de Ecuadoraanse ambassade, onderdeel van de spycam-beelden die in opdracht van de CIA zijn gemaakt door de Spaanse beveiligingsfirma Global. Julian en ik bespraken een aantal overzeese missies om contact te onderhouden met buitenlandse regeringen, die ik namens hem uitvoerde.

(Overigens kan iemand uitleggen waarom het exacte beeld dat je ziet een beeld is dat in geen enkel stadium verschijnt wanneer je de video uitvoert? Ik hint niet eens op iets verdachts, alleen technisch geïnteresseerd).

Omdat ik van binnen was en hun mogelijkheden kende, heb ik altijd aangenomen dat de veiligheidsdiensten alles weten wat ik zeg en doe, dus ik kan niet beweren dat dit een grote schok is of dat mijn gedrag veel veranderd zou zijn als ik het had geweten. De schaduwwerking op die overzeese reizen was in ieder geval onopvallend, meer een waarschuwing dan een poging tot geheime bewaking. Zoals iedereen die mijn boeken heeft gelezen zal beseffen, heb ik altijd genoten van de meer schimmige elementen, bij mij sinds mijn vorige beroep. Tijdens een bezoek aan Washington in september 2016 dat enigszins berucht is geworden, ging ik voor de lol naar een bedrijf met een lage reputatie en bracht ik een middag door met het geven van gratis flashdrives met mijn tips aan verschillende jonge dames en barmannen, gewoon om de FBI veel bijzonderheden te geven wilde ganzen om te jagen. Ik heb me af en toe afgevraagd of de latere schaamte verband houdt met het gebrek aan verlangen van Robert Mueller om mijn bewijs te accepteren. (Als je geen idee hebt waar ik het over heb, maak je geen zorgen, je hebt niet veel gemist en slaat deze paragraaf gewoon over).

Terwijl ik zachtjes aan het ronddwalen ben, zou ik eraan kunnen toevoegen dat het het meest amusant was om als een aan huis gebonden obsessieve blogger te worden afgeschilderd door MSM-journalisten die me op Twitter aanvielen over mijn Salmond-verslaggeving: dat wordt aangevallen door MSM-journalisten die nooit iets in hun leven hebben gedaan behalve kopieer en plak het vreemde persbericht en neem vette looncheques op van hun miljardair-eigenaren.

Er is echter een punt aan dit bericht. Zoals het bovenstaande ABC-nieuwsbericht laat zien, werden Julian’s bevoorrechte gesprekken met zijn advocaten over zijn juridische verdediging bespioneerd door de regering die hem nu wil uitleveren. In elk rechtsgebied in de beschaafde wereld zou dat onmiddellijk genoeg moeten zijn om de procedure stop te zetten. De eerste getuigen die worden opgeroepen wanneer de hoorzitting wordt hervat, zijn de getuigen die hiervan getuigen. De verdediging heeft verzocht om uitstel van de zaak na 18 mei, omdat ze op dit moment geen toegang hebben tot hun cliënt vanwege Covid 19-blokkering in de gevangenis, en omdat het helemaal niet duidelijk is dat getuigen tegen 18 mei vanuit het buitenland kunnen reizen Mei. Rechter Vanessa Baraitser heeft geweigerd de afspraak te verzetten.

Het is ook de moeite waard om te vragen waarom er zoiets als die ABC-verslaggeving niet is gezien op de BBC of Sky, waar deze zaak daadwerkelijk wordt behandeld en Julian een gevangene is?

Met dank aan degenen die hebben gedoneerd of zich hebben ingeschreven om deze rapportage mogelijk te maken.

Dit artikel is volledig gratis te reproduceren en te publiceren, ook in vertaling, en ik hoop van harte dat mensen dit actief zullen doen. De waarheid zal ons vrijmaken.

craigmurray.org.uk

READ ALSO;  ¿Por que España?
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
doneer